Bijzondere uitvaartkisten

Jouw bijzondere uitvaartkist vind je bij Tomba. Laat je inspireren en stel je eigen grafkist samen!

Onze grafkisten

Over Tomba
Kleuren grafkisten

Betrokken

Onze uitdaging is dat klanten meer dan tevreden zijn. We zetten graag dat stapje extra voor jouw. Wij luisteren, adviseren en denken mee waarbij altijd ruimte is voor specifieke wensen. Vanwege ons kleine, roulerende team is er altijd rechtstreeks contact. Niet alleen tijdens reguliere werktijden, ook daarbuiten. Jij kent ons team en ons team kent jou en jouw specifieke wensen. Zo delen we ervaringen en wensen en stemmen we ons proces af op de klant.

Grafkistspecialist

Samen

Bij Tomba Grafkisten staan naast klanten ook onze medewerkers centraal. We vinden het belangrijk dat zij met veel plezier, passie en vakmanschap bij ons kunnen werken en zich kunnen ontwikkelen. Iedereen is bij ons specialist in het hele proces. Daarbij helpen we elkaar om op tijd een bestelling af te ronden en te bezorgen. Samen werken we toe naar de oplevering van jouw unieke uitvaartkist.

Door persoonlijk klantcontact, openheid, betrokkenheid en roulerende teams met gezamenlijke verantwoordelijkheid, vergroten we de binding en het enthousiasme. Onze medewerkers zoeken dagelijks naar verbeteringen in processen en producten. We passen ons werkwijze aan om nog klantgerichter en verrassender te zijn. Alleen samen bereiken wij het beste resultaat en de hoogste service.

Bijzondere grafkisten

Kwaliteit

Met onze kennis en creativiteit gaan wij tot het uiterste om wensen te vervullen. Pas wanneer jij tevreden bent, zijn wij dat ook. Dagelijks zijn we bezig om onze service, producten, technieken en dienstverlening te verbeteren en verduurzamen voor jouw speciale uitvaartkist. Wij willen niet alleen de beste zijn in producten en dienstverlening maar ook het beste uit onszelf halen.

Voor Tomba Grafkisten is het vervaardigen van elke grafkist een ambacht. We hebben passie voor het vak en oog voor detail. Met nauwkeurigheid, kwalitatieve materialen, een perfecte afwerking en flexibiliteit geven we jouw uitvaartkist een speciaal karakter en een hoogwaardig afwerkingsniveau. Dat begint met een luisterend oor. In een gesprek met de klant of uitvaartondernemer vertalen we samen de wensen van de klant of de familie. 

grafkist leverancier

Creativiteit

Grafkisten zijn er in diverse stijlen, van klassiek tot design en duurzaam. Onze ervaring in de meubelindustrie en uitvaartbranche én onze kennis van industrieel productontwerp leiden tot frisse, eigentijdse ontwerpen zoals de grafkisten Lilium, Bellis, Rosa en Myosotis. Maar onze creativiteit gaat verder. We gaan tot het uiterste voor een grafkist die bij jou past. Een afwijkend formaat grafkist of laken, een specifieke kleur of bijzondere handgrepen? We zoeken samen een oplossing!