Advies nodig?

Uiteraard kunnen wij je adviseren bij je keuze, zodat de grafkist aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

UItvaartkisten voor iedereen
1

Model grafkist

Wil je een duurzame grafkist voor een natuurbegraafplaats? Een steigerhouten grafkist of strakke designkist van bijzondere materialen? Een klassiek of modern model gemaakt van massief hout of spaanplaat? Tomba Grafkisten heeft uitvaartkisten voor iedereen. We bieden je een ruim assortiment. Deze kisten kun je naar eigen wens van een kleur voorzien én je kunt de bekleding en handgrepen zelf uitzoeken.

Alle grafkisten

grafkistspecialist
2

Houtsoort

Tomba Grafkisten maakt zich sterk voor het milieu en voor kwaliteit. De modellen grafkisten zijn verkrijgbaar in de massieve houtsoorten grenen, elzen en eiken. Ook kun je kiezen uit bijzonder plaatmateriaal, populierenmultiplex of gefineerd spaanplaat. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling. Naast hout afkomstig uit Noord-Europese houtplantages gebruiken wij Nederlands hout en gebruikt steigerhout voor onze grafkisten.

Alle houtsoorten

Gekleurde uitvaartkist
3

Kleur

Wil je een gekleurde uitvaartkist? Naast fijn geschuurd of blank gelakt zijn de meeste grafkisten in elke gewenste kleur te beitsen of lakken. Bij beitsen blijft de houtstructuur zichtbaar. Dit is voor de meeste kisten zonder meerprijs. Een gelakte grafkist heeft een dekkende laag. Je kunt de gewenste kleur aangegeven met een RAL-nummer naar keuze. Zit de kleur er niet bij?  Onze spuiterij mengt dan zelf de beits of lakkleur.

Alle beitskleuren   Alle RAL-kleuren

Handgrepen grafkist
4

Handgrepen

Niet alleen de houtsoort bepaal je zelf, ook het aantal handgrepen op de grafkist. Indien je kiest voor een gekleurde grafkist dan zijn alle houten handgrepen in de gewenste kleur te beitsen of te lakken.  De meeste grepen zijn op elke kist te monteren.

Alle handgrepen

Sluitschroeven grafkist
5

Sluitschroeven

Naar eigen wens kun je het aantal sluitschroeven voor de uitvaartkist bepalen. Wil je een gekleurde kist? Dan zijn de houten sluitschroeven ook in de gewenste kleur te beitsen of te lakken. De meeste sluitschroeven passen op alle uitvaartkisten.

Alle sluitschroeven

Grafkistbekleding
6

Grafkistbekleding

Voor de grafkistbekleding maakt Tomba Grafkisten alleen gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen, flanel, 5 kleuren bamboe, bourette zijde en linnen. De bekleding kan strak gestoffeerd worden of met een lichte plooi. Een bekledingset bestaat uit een rand, matras, kussen met sloop en eventueel een dek.

Alle binnenbekleding