Advies nodig?

Uiteraard kunnen wij je adviseren bij je keuze, zodat de uitvaartkist aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen

Afbeelding: Wol-3

Model uitvaartkist

Wil je een duurzame uitvaartkist voor een natuurbegraafplaats? Een steigerhouten uitvaartkist of strakke designkist van bijzondere materialen? Een klassiek of modern model gemaakt van massief hout of zlef GreenLeave approved? Tomba Uitvaartkist heeft uitvaartkisten voor iedereen. We bieden je een ruim assortiment. Deze kisten kun je naar eigen wens van een kleur voorzien én je kunt de bekleding en handgrepen zelf uitzoeken.

Alle uitvaartkisten

Link: 621

Houtsoort

Tomba Uitvaartkisten maakt zich sterk voor het milieu en voor kwaliteit. De modellen uitvaartkisten zijn verkrijgbaar in de massieve houtsoorten grenen, elzen en eiken. Ook kun je kiezen uit bijzonder plaatmateriaal. Elke houtsoort heeft zijn eigen uitstraling. Naast hout afkomstig uit Noord-Europese houtplantages gebruiken wij Nederlands hout en gebruikt steigerhout voor onze uitvaartkisten.

Alle houtsoorten

Afbeelding: _87A2677bw

Kleur

Wil je een gekleurde uitvaartkist? Naast fijn geschuurd of blank gelakt zijn de meeste uitvaartkisten in elke gewenste kleur te beitsen of lakken. Bij beitsen blijft de houtstructuur zichtbaar. Dit is voor de meeste kisten zonder meerprijs. Een gelakte uitvaartkist heeft een dekkende laag. Je kunt de gewenste kleur aangegeven met een RAL-nummer naar keuze. Zit de kleur er niet bij?  Onze spuiterij mengt dan zelf de beits of lakkleur.

Alle beitskleuren   Alle RAL-kleuren

Afbeelding: Wol-5

Handgrepen

Niet alleen de houtsoort bepaal je zelf, ook het aantal handgrepen op de uitvaartkist. Indien je kiest voor een gekleurde uitvaartkist dan zijn alle houten handgrepen in de gewenste kleur te beitsen of te lakken. De meeste grepen zijn op elke kist te monteren.

Alle handgrepen

Afbeelding: _87A2865bw

Sluitschroeven

Naar eigen wens kun je het aantal sluitschroeven voor de uitvaartkist bepalen. Wil je een gekleurde kist? Dan zijn de houten sluitschroeven ook in de gewenste kleur te beitsen of te lakken. De meeste sluitschroeven passen op alle uitvaartkisten.

Alle sluitschroeven

Uitvaartkistbekleding
6

Uitvaartkistbekleding

Voor de uitvaartkistbekleding maakt Tomba Uitvaartkisten alleen gebruik van natuurlijke materialen zoals katoen, wol en vier kleuren bamboe. De bekleding kan strak gestoffeerd worden of met een lichte plooi. Een bekledingset bestaat uit een rand, matras, kussen met sloop en eventueel een dek.

Alle binnenbekleding