Kan je een uitvaartkist van Tomba uitkiezen als je een uitvaartverzekering hebt?

Er zijn verschillende soorten verzekeringen

Een natura verzekering wil zeggen dat er diensten en materialen geleverd worden. Er wordt geen geld uitgekeerd. Meestal ben je verzekerd voor een standaard pakket. Je bent nooit verplicht om gebruik te maken van de aangeboden diensten of materialen uit dit pakket. Ook ben je niet verplicht om de uitvaart te laten uitvoeren door de verzekeraar. Er is altijd een vrije keuze in uitvaartondernemer, diensten en materialen, dus ook voor een uitvaartkist. Neem contact op met de uitvaartondernemer van jouw keuze, hij of zij zal een eerlijk advies geven in de keuzemogelijkheden en de kosten.

Een kapitaal verzekering keert geen diensten uit maar geld. Bij deze verzekering geldt ook dat men vrij is in keuze van uitvaartonderneming. Het uitgekeerde bedrag kan vrij besteed worden voor het invullen van persoonlijke uitvaartwensen, welke deze ook mogen zijn.

Bij een combinatie verzekering wordt er een bedrag uitgekeerde en diensten en materialen geleverd. Bij deze verzekering geldt ook dat je altijd vrij bent in keuze van uitvaartondernemer en materialen.

Waar je ook verzekert bent, of welke uitvaartondernemer je ook kiest, je kan altijd een uitvaartkist van Tomba uitkiezen. Informeer vooraf bij jouw uitvaartbegeleider of neem contact met ons op.